Tom Select hazaköltözik, mert Berlinben már túl sok a magyar

Elsőre a rajongói sem akarták elhinni.

Hirdetés

Tom Select (29) az utóbbi években szinte csak nyaralni és bulizni járt haza Németországból, de most úgy tűnik, végleg itthon marad. Berlint is otthonának tekinti, de azért Budapesthez nem hasonlítható.

„Amikor itthon kiszállok a repülőből, mindig megnyugszom. Csak beleszagolok a levegőbe, és máris tudom, jó helyen vagyok”

– mondta a Toldy magazinnak, de azt is elárulta, ettől nem adja fel a berlini életét.

Fotó: Szabó R. János

 

„Továbbra is lelkesen keverem majd a csicseriborsó-krémet és a tahinit megfelelő arányban, de az életben új fordított arányosságot állítok fel: Berlinben leszek kevesebbet, itthon pedig többet.”

Tom Select tíz éve kezdett új életet Németországban, mert úgy érezte, szakmailag nem tart ott, ahol szeretne, Berlinben pedig több lehetősége adódik – tudta, hogy mennie kell.

Tom Select nagyon büszke arra, hogy a Tanz Global, a Cinema Bizarre és a Beach Club Beach ötlete Magyarországon születtek és itt is nőtték ki magukat azzá, amik ma. „Ez az, ami engem éltet, különböző nemzetiségeket összetartani a zene erejével. A Tanz Globalban is azt szerettem, amikor az emberek megfeledkeztek róla, Budapesten vagy valami távoli őserdőben tombolnak-e éppen.”

Azt is elárulta, mi a gond ezzel szemben Németországgal.

„Berlinben ez más: az utóbbi években olyan sok magyar költözött ki, hogy semmit sem érzékelek a külföld előnyeiből. Néhány buliban már nem is működik más, csak ha benyomom a Fekete vonattól A város másik oldalánt, különben meg a görcsölés, szorongás meg a szomorkodás az otthonmaradtak és a magyar aktuálpolitika miatt, amin távolról nem tudunk változtatni. Igazán lehangoló”

– mesélte lapunknak.

„Itthon minden más. Élvezem a sokszínűséget és azt, hogy az embereket el tudnak lazulni, mert nem érdekli őket semmi”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.