Szimler Bálint cölibátusba vonul

:””””((((((((((

Hirdetés

Szimler Bálint (44), a Kemény Bánás Mode oszlopos tagja még egy utolsó koncertet ad áprilisban, azután kész, vége, eltűnik az elektronikus zenei szcénából, de még Budapest utcáin sem lesz könnyű megtalálni: Szimler felhagy az éjszakai életmóddal, a Balaton mellé költözik és ami a legfontosabb: nőtlenséget fogad.

„Amikor gyerek voltam, imádtam a magyar szólások és közmondások könyvét bújni, úgy éreztem, ott Amerikában olyan tudásnak vagyok a birtokában, amit ha lefordítok, sem értenek meg, ezért most is egy szólás következik: ha már lúd, legyen kövér. ‘No drog, no rövid’ – ez volt eddig a jelmondatom, amit tökéletesen kiegészít a ‘no nők’. Mindig is szerettem a teljességet”

– mesélte a Toldynak a filmművész.

Ez az, ami többet már nem lesz 🙁

Szimlertől azt is megtudtuk, hogy a cölibátus valójában csak ideiglenes lesz, három évig fog tartani. Erre az időre Csopakra költözik és minden erejét arra fordítja majd, hogy készülő filmjének forgatókönyvén dolgozzon, biciklizzen a Balaton körül, nézze a felhőket és nagyokat horgásszon. Arra a kérdésünkre, hogy mi értelme van így a cölibátusnak, Szimler azt felelte:

„Teljesen idióta nem vagyok, egyszer majd szeretnék családot, de most nem tudtam mást kitalálni, amivel le tudom magamról vakarni a lányokat úgy, hogy közben nem bántom meg őket. Egyszerűen a munkámra szeretnék koncentrálni most, de ha ezt mondom, azt hiszik, kamu lekoptatós duma és velük van a baj, pedig ez nem igaz. De ezt ne írjátok bele légyszi.”

Még egyszer emlékeztetőül: Kemény Bánás Mode április 27-én pénteken a Tolni Gálán – a formáció utolsó fellépése teljes létszámmal! Aki kihagyja, csúszó-mászó alávaló féreg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.