L. L. Junior teljesítette rajongója gyermekkori álmát

Felkérte egy táncra Gyenge Laurát.

Hirdetés

Gyenge Laurának (19), a belváros legjobb Spotify-DJ-jének bakancslistáján azóta szerepel egy közös tánc L. L. Juniorral, hogy kisiskolásként meglátta Dzsut a Viván a Raggamoffin vírust terjeszteni. Ő akkor módosult tudatállapotba került, így nem nagyon emlékszik rá, pontosan mi történt, de a szülei szerint olyan táncmozdulatokat nyomott le, hogy maguk is megkérdőjelezték, véletlenül nem a Táncművészeti Főiskolára járatják-e a kislányukat.

A Toldiban nemrég felcsendült a Város másik oldalán című dal, mire Laurából kitört egy vallomás: „de lassúznék most erre a számra L.L. Juniorral, te jó isten!” A Toldy angyalai meghallották Laura kívánságát és elintézték, hogy teljesülhessen.

Megkértük L.L. Juniort, hogy lepje meg rajongóját és kérje fel egy táncra, és Junior ma délután valóban beváltotta ígéretét. Laura éppen a Somewhereatthebottomoftheriverben ebédelt kollégájával, Kocsis Andrással, amikor Junior betoppant és bebizonyította, hogy ennyi év után sem vette el az eszét a hírnév, ugyanolyan hétköznapi ember, mint mások.

A lány először szóhoz sem jutott a megdöbbenéstől, de Junior a Raggamoffin erejével hamar feloldotta a feszültséget, a páros hamarosan táncra perdült.

„Ez életem leggyönyörűbb napja”

– mesélte lapunknak Laura eufórikus hangulatban.

A szerkesztőség ezúton szeretné átnyújtani L.L. Juniornak a “Ciki vagy Cuki?” rovat különdíját is: L. L. Junior jelenleg a LEGCUKIBB élő magyar híresség!

2 thoughts on “L. L. Junior teljesítette rajongója gyermekkori álmát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.