Fény derült Pándi Balázs sötét titkára: van egy normális munkahelye

Döbbenetes, hogy tudta idáig titkolni.

Hirdetés

Évek óta különös szeretet és tisztelet övezi Pándi Balázst (666), a Toldi szívesen látott lemezlovasát, a The Blood Of Heroes dobosát. Pándi nevét világszerte ismerik, újévi koncertjére pedig több százan látogattak el. Van azonban valami, amit a világhírnév és a személyi kultusz ellenére sem tudott róla még szinte senki:

van egy normális munkahelye is, újságíróként dolgozik az Index.hu internetes hírportálnál.

Még a Toldy szerkesztősége sem volt tudtában a kollegiális viszonynak, de utánajártunk névtelen informátorunk levelének: Pándi Balázsnak valóban vannak cikkei, sőt, videói az internetes portálon. Az egyik legfrissebb dobása egy videósorozat, ahol megpróbál lefogyni a Balaton Sound nevű elektronikus zenei nyári fesztiválra és szemrebbenés nélkül azt állítja, leszokott a cukorról és a kenyérről, majd Pumped Gabót megszégyenítő módon grasszál végig a Balaton partján.

És ha még mindig nem ájultál el a döbbenettől, azt is eláruljuk, hogy Pándi nem csak magát népszerűsíti az Indexen, de magyar közéletről, külpolitikáról és még erkélyről kizuhant kiskutyákról is szokott írni.

Hát, ezt nem láttuk jönni! De mit szólnak a megdöbbentő hírhez a rajongók? Őket kérdeztük a pesti éjszakában Pándi egyik közelmúltbéli koncertje alatt.

  • „Mivan? Fent leszünk az Indexen? Gyere Gabi, húzunk a faszomba” – nyilatkozta helyszíni tudósítónknak egy rajongója, aki később valóban elhagyta a helyszínt.
  • „Csalódtam benne. Azt hittem, hogy ugyanolyan céltalan és kiégett, mint én és teljes állásban bohóckodik itt esténként” – mondta egy kultúráltabb résztvevő. Aztán rövid gondolkodás után hozzátette: „Most már szégyellem is magam, hogy harminc évesen anyámnál lakom. Kösz a semmit, dj pándi kisbetűvel!”
  • „Persze, hogy tudtam, ti egy kő alatt pecóztok?” – replikázott a harmadik.
  • „Khicsodaa?” – kérdezett vissza egy lány szemöldökráncolva.

Mi lesz a következő? Talán legközelebb bejelenti, hogy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él valakivel, vagy hogy időben befizette a számláit?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.