EXKLUZÍV: András és Viki először beszéltek válásukról

Arról pletykálnak, hogy szétrebbent a Toldi álompárja. Vajon igaz a szóbeszéd?

Hirdetés

Amikor először találkoztak, egyáltalán nem voltak szimpatikusak egymásnak, de amikor a Toldiban koncertszervezőként közösen kezdtek el dolgozni, szép lassan minden megváltozott. Kocsis András (25) és Jezerszky Viktória (24,5) először versenytársakként próbáltak egymásra licitálni és csak annak éltek, hogy minél jobb koncerteket szervezzenek a másiknál – később azonban belátták, hogy együtt sokkal könnyebb valami jót létrehozni.

A munkakapcsolatból később szerelem lett, majd egy csodálatos téli estén András megkérte Viki kezét a Vittula lépcsőjén. Az eljegyzési bulijuk, esküvőjük a már történelem – aki nem volt ott, annak nem is lehet elmesélni. Nemrég felröppent néhány pletyka arról, hogy a fiatal pár élete kerekestől felfordult és már a válást fontolgatják. András és Viki a Toldynak nyilatkoztak először.

„Nem igaz, hogy válunk, de tény, hogy kicsit elhamarkodtuk ezt a házasságot. Fiatalok vagyunk, mindketten élni szeretnénk, és beláttuk, hogy ez nem működik, ha már fiatalon összekötöd valakivel az életed”

– magyarázta Viki.

„Azt beszéltük meg, hogy papíron nem válunk el, a CSOK-ot felvesszük, de külön folytatjuk”

– folytatta András.

Nem hagytuk szó nélkül, egyenesen rákérdeztünk, egy harmadik fél zavart-e be a fiatalok kapcsolatába, amit a fiatalok heves fejrázással tagadtak – de mi nem tudtuk észrevenni András hirtelen feszengését és szaporábbá váló lélegzetvételeit. Valami azt súgja, nem mindketten mondtak igazat…

1 thought on “EXKLUZÍV: András és Viki először beszéltek válásukról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.