Épül az első Hyperloop a Toldi és a Központ között

Vécéből vécébe nyílik a járat.

Hirdetés

A Toldi és a Központ hamarosan felírhatják magukat a Guardian top tíz legkorszerűbb szórakozóhelyeket gyűjtő listájára: elkezdték építeni az első hyperloopot a két legmenőbb belvárosi hely között! Lapunknak Csete Manek Gábor, a hyperloop kivitelezője nyilatkozott a tervekről.

“Nézd, haver, nemrég tettem nonprofittá minden vállalkozásom, engem már csak a boldogság érdekel. És azt láttam, hogy ebben a helyzetben ezzel tehetem a legboldogabbá az embereket”

– mondta a Dobrumba, a Toldi, a Kolorádó, a Larm és most már Magyarország első hyperloopjának tulajdonosa. Mikor a kivitelezés technikai költségéről, építtető cégről kérdeztük, váratlan dolgot árult el a projektről:

„Természetesen nem hyperloopról, egy csőszerű, gyors vonatról van szó, hanem egy valódi féreglyukról, egy dimenziókapuról, ami megnyitja a teret és az időt. Nem tudom, kinek van kedve elmenni egy helyre bulizni, aminek környezetében előfordulnak a féreg és a lyuk szavak, ezért hívom hyperloopnak”

– mondta Manek úr ijesztően tág pupillákkal.
A sikeres vállalkozó arról is beszélt, kik segítenek neki az ötletelésben.

„Természetesen nem egyedül én csinálok mindent, sokszor kérem ki az ismerőseim, közeli barátaim véleményét is a tervekről. Az én hyperloopom a Toldi és a Központ vécéjében fog összefutni, a helyet Togay Jónás kollégám, vagy ha mondhatom így, barátom ajánlotta. Ezzel kapcsolatban kikértem fő kivitelezőm, Stephen Hawking véleményét is, aki megerősítette, ha két hely fizikailag is annyira hasonlít egymásra, hogy szinte nehéz eldönteni, melyikben vagyunk éppen, az olyan állapot, ami nagyon kedvez a hyperloopok kiépítésének”

„Tehát akkor olyan, mintha azt mondanád, hogy Bánkon például ott az a nagy tó, gyönyörű táj, kedves emberek, így minden kedvez egy szuper fesztivál megszervezésének?” – kérdezte kollégánk, hogy egy hasonlattal jobban megértse a helyzetet, mire Manek besétált egy hirtelen nyílt dimenziókapuba és a szemünk láttára eltűnt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.