Bettina Nem megtörte a csendet – hát ezért volt olyan vidám mostanság!

A Toldynak mesélt először kapcsolatáról egy nála több mint húsz évvel fiatalabb, titokzatos lánnyal.

Hirdetés

Annak, aki esetleg nem ismerné Nem Bettinát (34), elmondjuk, az utóbbi időben képtelenség levakarni a mosolyt az arcáról, persze ki is akarta volna levakarni? Kivirult és jobban pörög, mint valaha. Drogozik? Sportol? Esetleg rátalált a szerelem? Bettina lapunknak beszélt először és mosolyogva oszlatta el a kételyeket: nem titok többé, hogy kis ideje egy nála jóval fiatalabb lánnyal él együtt, aki bearanyozza mindennapjait.

„Idegesítő kutyás arc lettem, aki csak a doggójáról tud beszélni”

– szabadkozott Bettina, mikor azt kértük, meséljen kicsit élete új párjáról.

„Fifike 5-6 hónapos lehet, kora kissé ismeretlen, mivel kirakták a testvéreivel együtt egy mezőre megfagyni. Megláttam egy képen és beleszerettem, de már addigra sajnos elvitték. Mutatták a testvéreit, de nekem ő volt a totál lamour…”

– arcán ekkor legördült egy könnycsepp, kérte, hogy ezt ne írjuk le. Pedig történet így teljes, és a szomorú történet egy váratlan fordulattal végül vidám véget ért:

„Másfél hétre írtak, hogy visszavitték, így szerencsére hozzám került. Kedvenc játéka egy plüss lajhár, minden sípoló játékot ártalmatlanít! Legfőbb fegyvere a cukiság, felnőtt férfiakból olyan hangokat hoz ki, amiket még maguk sem ismertek”


Bettina azt is őszintén megosztotta velünk, milyen rossz tulajdonságai vannak a feltehetően csivava-tacskó keverék lánynak:

„Egyszer nekiáltott újratelepíteni a jucca pálmánkat a nappaliban, meg bugyit lopkod, de ezen kívül semmi vad!”

Hát meg kell zabálni! (– a szerk.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.