A i w A goás lett

Gyakorlatilag egy hétig nem volt eszméleténél, de a környezete ebből mit sem vett észre. Szörnyű héten van túl a Toldi grafikusa.

Hirdetés

Súlyos fejsérülésből épült fel nemrég a Toldi sztár-lemezlovasa és grafikusa, Nádházi Lajos (27), ismertebb nevén A i w a. Lajos egy igazán jól sikerült és tökéletes szettekkel megpakolt éjszaka után hazafelé tartott a 914-es buszon, ám amikor megérkezett végcéljához, leszálláskor megcsúszott a busz eljegesedett lépcsőjén és beverte a fejét a betonba.

Egy hétten később fején félkész rasztával, kezében az éterien csengő hangszerrel, egy hangdrummal ébredt fel a Vegán Ligetvédők táborában, álmából egy arra járó rendőr csengőhangja ébresztette fel. Irataiért nyúlt, de bő nadrágja zsebében csak egy bambusz nyelű fogkefét talált. Miután nem tudta magát igazolni, bevitték a rendőrök és kihallgatták.

A hatóság sokáig nem akarta elhinni neki, hogy semmire sem emlékszik az elmúlt hétből: a csatlakozási kérelemre a Psʏᴄʜᴇᴅᴇʟɪᴋᴜs Eɢʏʜᴀ́ᴢ Facebook-csoporthoz, a trance-bulira az Oktogonon és a közös koncertre G-Rassal.

Az orvosszakértő megállapította, hogy a fiatal művész egy hétig nem volt eszméleténél, gyakorlatilag alvajárt, de ez a külvilág számára azért nem volt észrevehető, mert tudatának helyébe személyiségének elnyomott része lépett, ami határozott érvekkel győzte meg a környezetét, hogy mostantól felhagy az elektronikus zenével és minden idejét annak szenteli, hogy a világ boldogabb hellyé változzon.

Kiderült, hogy Lajos a balesetben akarata ellenére szenvedte el a súlyos személyiségtorzulást, így miután a pszichológiai szakvélemény is megalapozottnak tekintette a kérést, a páciens kérésére elvégezték az agy-visszaalakító műtétet.

„Soha többé nem iszom”

– nyilatkozta lapunknak az előadóművész.

1 thought on “A i w A goás lett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.