A Toldi szakít a trashkultúrával és konzervatív polgári értékrend felé fordul

Megváltoztak a bulikultúra-fogyasztási szokások.

Hirdetés

A Toldi Klub néhány éve az egyik legszínesebb szórakozóhellyé nőtte ki magát a belvárosban. Előfordult, hogy csütörtökön a Gustave Tiger lépett fel, pénteken Ogli G, szombaton meg valami menő berlini DJ, és ez a három tökéletesen megfért egymás mellett, senkit sem zavart.

Micsoda fertő!

Ezeknek az időknek azonban hamarosan vége. Csete Manek Gábor vállalkozó, a Toldi tulaja ma arról beszélt, májustól a Toldi végleg felhagy a trashkultúra ünneplésével, betiltják az iróniát, letörlik az összes vicces videót az oldalaikról és ezentúl a konzervatív polgári értékrend közvetítésével foglalkoznak.

„Szó sincs róla, hogy felsőbb nyomásra hagyunk fel eddigi szokásainkkal. A trash és az irónia, amelyek egykor úttörő frissességet kölcsönöztek a klubnak, mára kiüresedett fogalommá váltak és olyan világot hoztak létre, amelyben többé semmiről sem lehet eldönteni, hogy vicc vagy komoly.

Szimplán annyi történt, hogy megváltoztak a kultúrafogyasztási szokások”

– magyarázta Manek, miközben egy öltönyös, napszemüveges férfi pisztolyt fogott a halántékához.

Manek kérésünkre azt is elárulta, hogyan kell elképzelni a Toldi programjait májustól. Egy kis ízelítő az immár konzervatív polgári értékrendet közvetítő klub májusi programjaiból:

  • FAMILIAR FACES (HU) / Longstep
  • Príma Disco – the best of Kasszás Erzsi
  • „Egykor lázadók voltak, ma ők ülnek tort a világon” – Milos Forman emlékvetítés
  • night of the evil and the good  – DJ Jezerszky vs. DJ Jeszy
  • GOODBYE***HTRSXLT OR GTFO***II. TÁNCVÁLASZTÓ PÁRVÁLASZTÓ
  • Pure Lust: László Dózsa & the Revolution boys

Tervben van még, hogy idővel a Toldi nevet is lecserélik, de erről a végleges döntés még nem született meg. Két új név van versenyben, a ‘Patkányok’ és a ‘Temető’, mindkettő egyegy nagyszerű Wass Albert mű címére utal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.